Αρχική » Οικιακά Κλιματιστικά » ΤΟΙΧΟΥ » CLIVET ESSENTIAL 2 18.000 BTU
CLIVET ESSENTIAL 2 18.000 BTU ClimatechSerron
CLIVET  ESSENTIAL 2      18.000 BTU Προσφορά
CLIVET  ESSENTIAL 2      18.000 BTU
CLIVET ESSENTIAL 2 18.000 BTU
S.IL2+ML2-Y 53M
Αρχική τιμή 850€
Έκπτωση 12%
Τελική τιμή 749€  ή 149.8 X 5 Δόσεις
Προσθήκη
Σύγκριση
Προσθήκη στα αγαπημένα
Δειτε όλα τα προϊόντα της CLIVET
Παράδοση 3 έως 5 ημέρες
Περιγραφή
Συγκριτικά Χαρακτηριστικά
Δόσεις
Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Και « ουσιαστικό, είναι ΒΑΣΙΚΕΣ ! Η εσωτερική μονάδα ESSENTIAL 2 είναι το βασικό μοντέλο κλιματιστικών Clivet, ένα προϊόν εξαιρετικής ποιότητας και εξαιρετικής ποιότητας εργασίας που σας επιτρέπει να εισέλθετε στον κόσμο της Clivet, έχοντας την πεποίθηση ότι έχετε επιλέξει το άρθρο με την καλύτερη αναλογία μεταξύ της αδιαμφισβήτητης ποιότητας της μάρκας και της ιδιαίτερα ελκυστική τιμή. Το ESSENTIAL έχει ένα πολύ μοντέρνο σχέδιο αλλά με γραμμές στις οποίες η λέξη-κλειδί είναι απαραίτητη χάρη στη συνεχή απλότητα στη γραμμικότητα των εντύπων. Πλούσιο σε χρήσιμες και έξυπνες λειτουργίες, η μεγάλη ευελιξία του εκτιμάται. Οι εσωτερικές μονάδες της σειράς ESSENTIAL 2 χρησιμοποιούνται μαζί με τις εξωτερικές μονάδεςInverter για να δημιουργήσετε τους συνδυασμούς κλιματιστικών κλιματιστικών monosplit και πολλαπλών κλιματιστικών.
 
 
ΝΕΑ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού Clivet ESSENTIAL 2 έχει ένα καθαρό, πολύ ευχάριστο σχέδιο, με τις ευθείες και καθαρές τομές των γραμμών στην πρόσοψη που εναρμονίζονται αρμονικά με τις καλά στρογγυλεμένες άκρες και τις στρογγυλεμένες λοξές ακμές. η ουσία των γραμμών της καθιστά πάντα μοντέρνα και κομψή και σας επιτρέπει να την συνδέσετε με οποιαδήποτε αρχιτεκτονική και με όλα τα είδη επίπλων. Το ESSENTIAL 2 βρίσκει αποδοχή σε όλους τους τύπους περιβάλλοντος που φιλοξενούνται, είτε είναι σπίτι, εμπορική δραστηριότητα, γραφείο ή ξενοδοχειακό περιβάλλον. Τα ένθετα σε φινίρισμα από σατέν χρώμιο και η λευκή οθόνη πάγου που εμφανίζεται αυτόματα όταν ενεργοποιείται η τροφοδοσία τροφοδοσίας. οοι μειωμένες διαστάσεις των εσωτερικών μονάδων ESSENTIAL 2 διευκολύνουν την εγκατάσταση ακόμα και όταν ο χώρος είναι περιορισμένος.
 

ΒΑΘΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ
Με τα ιδιαίτερα αποτελεσματικά φίλτρα που έχουν μικρές οπές, το ESSENTIAL 2 καθαρίζει τον αέρα που εισάγεται στο περιβάλλον. Το φίλτρο υψηλής πυκνότητας συλλαμβάνει ακόμα και την καλύτερη σκόνη, το ψυχρό φίλτρο καταλύτη διατηρεί πτητικές οργανικές ενώσεις που υπάρχουν στον αέρα και κακές οσμές.
 

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
Το κλιματιστικό Clivet ESSENTIAL 2 είναι γεμάτο από πολλές χρήσιμες πρόσθετες λειτουργίες που διευκολύνουν τη χρήση του και συμβάλλουν στην αύξηση της ευημερίας που παράγεται. Με τη ροή πολλαπλών κατεύθυνσης είναι δυνατή η ρύθμιση των θέσεων πτερυγίων για την οριζόντια και κάθετη ροή με το τηλεχειριστήριο. η κίνηση μπορεί να αυτοματοποιηθεί με τη λειτουργία Auto Swing αλλά μπορεί επίσης να αποθηκευτεί για να ανακαλέσει τις θέσεις της σε κάθε επαναπλήρωση. Με τον απίστευτο αριθμό 12 στροφών εξαερισμού , η ρύθμιση της ροής αέρα στο δωμάτιο μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να προσφέρει πάντα μεγαλύτερη άνεση. κατά τη θέρμανση, τη λειτουργία Anti Cold Airκαθυστερεί την εκκίνηση του ανεμιστήρα έως ότου το εσωτερικό πηνίο είναι αρκετά ζεστό και η αντιστάθμιση θερμοκρασίας βοηθά πάντα να ανιχνεύει την πραγματική θερμοκρασία δωματίου, ακόμη και αν ο αισθητήρας που το ανιχνεύει βρίσκεται σε διαφορετικό ύψος από αυτόν των επισκεπτών στο δωμάτιο . Το ESSENTIAL 2 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Turbo για εξαιρετικά γρήγορο κλιματισμό του περιβάλλοντος, τη λειτουργία Super Quiet για τη μείωση του ήδη χαμηλού λειτουργικού θορύβου, της λειτουργίας Μην ενοχλείτε , η οποία απενεργοποιεί τα ηχητικά σήματα και την οθόνη της εσωτερικής μονάδας και ενεργοποιεί την έξοχη ταχύτητα ελάχιστο? τη λειτουργία Sleepγια τη νυχτερινή λειτουργία μειώνει τον θόρυβο και ρυθμίζει την ισορροπία των καμπυλών αυτόματης θερμοκρασίας νυκτός. Για να αυξήσετε την πρακτικότητα της χρήσης, εάν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί, το κλιματιστικό μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί μέσω ενός κουμπιού στην εσωτερική μονάδα. σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, το σύστημα αυτόματης επανεκκίνησης επαναφέρει όλες τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιούνται τη στιγμή της διακοπής ρεύματος. ο χρονοδιακόπτης επιτρέπει τον αυτόματο προγραμματισμό ενεργοποίησης και απενεργοποίησης. Στην φάση αναμονής , η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος είναι μόνο 1 W. Ο πλούσιος εξοπλισμός ολοκληρώνεται με μια σειρά από ιδιαίτερα τεχνικές λειτουργίες, όπως το συναγερμό διαρροής ψυκτικού μέσου και την αυτοδιάγνωση η οποία αναφέρει τυχόν δυσλειτουργίες.
Για ευκολότερη εγκατάσταση, η Εσωτερική Μονάδα είναι εξοπλισμένη με συστοιχία αποστράγγισης συμπυκνωμάτων με αμφίδρομη σύνδεση.
Η σιωπή είναι μόνο 21 dB (A) με χαμηλή ταχύτητα εξαερισμού για να έχετε πάντα μεγάλη ακουστική χαλάρωση σε όλες τις συνθήκες.
Το τηλεχειριστήριο έχει σαφείς και απλές λειτουργίες ακόμα και για τον λιγότερο πρακτικό χρήστη.