Αρχική » Tο Προφιλ μας
Tο Προφιλ μας ClimatechSerron

                                                                                

Η εταιρία ClimaTech Σερρών δραστηριοποιείται στη χώρα από το 2012 στην πόλη τον Σερρών και συγκεκριμένα στην οδό Δυτικής Θράκης,  με αριθμό 17, υπό την διεύθυνση ΒΑΡΒΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ με άδεια τεχνίτου εργοδηγού ψυκτικού.

Η εταιρία μας, μαζί με τούς συνεργάτες της, σας προτείνουν την πιο οικονομική και ποιοτική λύση μέσα από μια μεγάλη γκάμα κλιματιστικών  μονάδων,   με την πλήρη τεχνική κάλυψη από έμπειρους τεχνικούς, της απαραίτητες γνώσεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό, για να σας εξασφαλίσουμε, την καλύτερη τεχνικά και αισθητικά εγκατάσταση, την πλήρη επισκευή και συντήρηση των ψυκτικών και κλιματιστικών μηχανημάτων σας , έτσι ώστε να επιτυγχάνουμε την άψογη λειτουργία τους.

 

Στόχος της εταιρίας μας είναι η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, που επιτυγχάνουμε με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, την άριστη σχέση ποιότητας – τιμής, και την γρήγορη παράδοση. Αναπτύσσουμε πάντα μια μακροχρόνια σχέση με τους πελάτες μας, βασισμένη στην εμπιστοσύνη και την αξιοπιστία.

Μόνιμο μέλημά μας είναι, η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας από τους έμπειρους συνεργάτες της εταιρίας μας. Δίνουμε ιδιαίτερο βάρος στη συνεχή εκπαίδευση και ενημέρωσή τους, επάνω στα νέα προϊόντα και τις απαιτήσεις του κλιματισμού, όπως διαμορφώνονται σύμφωνα με τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά.